Peugeot Steenbeke Deinze,

… uw concessiehouder voor regio Eke-Nazareth - Tielt

Financier eenvoudig uw Peugeot

Koop uw nieuwe of tweedehands Peugeot aan met een financieringsformule die aangepast is aan uw budget en het gebruik van je wagen.

Aarzel niet om raad te vragen bij uw Peugeot verkooppunt om ter plaatse, samen met u, en zonder veel van uw tijd in beslag te nemen, enkele op maat gemaakte financieringsvoorbeelden te overlopen.

Lees meer

Een volledige autoverzekering op maat

Nu u aan een mooi avontuur begint met uw nieuwe Peugeot, wilt u natuurlijk dat dit zo lang mogelijk blijft duren.

Één goede raad : verzeker hem bij Peugeot Verzekering. Want dan behoudt hij 3 jaar lang zijn waarde. Dit is een unieke garantie. Ontwikkeld door Peugeot, voor Peugeot.

Lees meer

Zonneklaar en betrouwbaar

Peugeot ontwikkelde een gamma diensten dat aan ieders behoeften voldoet.

Dankzij de Peugeot Optiway-contracten geniet u in heel Europa tot 4 jaar garantieverlenging, 6 jaar onderhoud en/of vervanging van slijtagestukken.

Bijstand, herstelling van een defect, onderhoud, vervanging van aan slijtage onderhevige onderdelen … u bepaalt zelf welke interventies u wenst voor uw wagen en geniet altijd van de Peugeot kwaliteitsgarantie.

Lees meer

Snelle bijstand, 24 uur op 24, 7 dagen op 7, in heel Europa

Met het assistancecontract komen wij voor de pechverhelping van uw wagen binnen het uur ter plaatse. De meest voorkomende interventies kunnen onmiddellijk worden opgelost zodat u snel weer verder kunt rijden.

Wanneer dit niet mogelijk is, wordt uw wagen naar de dichtstbijzijnde Peugeot erkende hersteller gebracht.

Lees meer

Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan.   Meer informatie   Akkoord